DIGITALNA DISTRIBUCIJA

Dynamic Produkcija svojim klijentima nudi usluge digitalne distribucije audio i video materijala na svim postojećim svetskim platformama. 

Kako digitalna distribucija nema ograničenja u pogledu teritorije u mogućnosti smo da vam ponudimo distribuciju za sve zemlje sveta. 

Inovativna digitalna distribucija i tehnologija integrisane su sa preko 150 najvećih svetskih streaming i download platformi, uključujući i specifične lokalne platforme.

​​Bilo da ste izdavač kome je potreban partner, bend kome je potreban distributer ili želite da samostalno objavite izdanje mi imamo rešenje za izdavanje bilo kog formata vaše muzike, bilo da je u pitanju singl, EP ili album. 

NARUCITE  VAS  NOVI

Bilo da ste vec afirmisan izvodjac ili tek pocinjete muzicku karijeru, ostvarite saradnju
sa proverenim hit-mejkerima, koji su u svojoj karijeri napisali veliki broj hitova za domace i strane izvodjace raznih zanrova muzike.

​​GOLD paket-aranzman: $1500 USD

HIT pesma u zeljenom zanru. Ukljucuje:  muziku, tekst, aranzmane, snimanje, miks, master, zastita i  SOKOJ registracija pesme, plasman na 150+ vodecih digitalnih platformi prodaje, automatizovana monetizacija, menadzment i isplata honorara.


Velika nam je cast sto je veliki broj pesama iz Dynamic Produkcije  plasirano sa najuglednijim diskografskim kucama i emituju se na vodecim domacim i stranim radio i TV stanicama.

​Pridruzite se zvezdama.

...polecemo!

Ime i Prezime
Email
Dajte nam malo vise detalja
Telefon
Za kada vam treba?
Ubacite ovde link ka YouTubu / pesmi koju dajete kao primer
Navedite koje usluge zelite: tekst, muzika, miks, kompletna pesma...
Adresa
Submit